endastgossar

Senaste inläggen

Av Gossmor - 25 augusti 2017 18:47

Läser och pillar. Pillar och trycker och läser igen. Tittar och fixar och testar mig fram. Leker med nya kameran. Kollar alla funktioner och försöker lära mig vad alla symboler betyder.
Om mina barn tidigare varit nervösa så fort jag tar upp mobilen, eftersom jag älskar att fota mängder när de minst anar det, så är det inget mot vad de kommer bli nu!
Jag har farit runt och knäpp av det mesta redan. Allt för att prova olika färger, material ljus och zoom.
Som en liten lekstuga. Otroligt roligt.

ANNONS
Av Gossmor - 25 augusti 2017 14:38

Sscchyyy! Jag har norpat en glass!

Men de andra fick kakor så det kan nog vara rättvist...


Drömmer konstant om min och mannens kommande Italien-tripp. Ska bli helt underbart!

Blev så galet inspirerad av mitt eget sätt att välja resa på, att helt enkelt bara se en underbar plats på kort och bestämma sig för att ta sig dit, att jag nu sparar alla vackra resebilder jag råkar få ögonen på för kommande reseplaner.

Jag borde ju kunna nöja mig med denna första va?!


Jag är ingen berest person... skriver jag medans jag minns att jag å andra sidan varit på ganska många platser vid det här laget. Hur definierar man "berest"? Jag känner mig lite resvan på chartervis, men alls inte kunnig när det gäller att ge sig iväg så där på egen hand.

Men förra November drog jag med mig storpojken till London. En av alla de platser jag alltid drömt om att få besöka men aldrig kommit till. Mannen min är färdig med den staden, så jag tog med mig gossen istället.

Det var sååå mysigt!

Jag talar svenskengelska, alltså klarar av samtal, men uttalar det sisådär svenskt halvdåligt. Gossen med sina stående A i engelska talar flytande, men är blyg och lämnade talandet till mig. Suck! Jag som trodde jag skulle komma undan!

Vi planerade resan efter hans önskemål om att få besöka Natural History Museum of London och bokade boende därefter. Det blev lite väl lyxigt, mitt emot Ritz, men det var en härlig känsla att hela tiden röra sig runt denna gigantiska och vackra byggnad. Och att bara kunna gå dit hur lätt som helst. Det är en mysig plats med vacker gammaldags karusell och skridskobana med enormt dekorerad julgran i mitten.

Vi åt underbara middagar på hotellet och vandrade runt hela London i timmar. 

Jag åker gärna tillbaka!


Men det bästa av allt. Det var tiden med min älskade stora gosse! Vilken stilig ung man han har blivit!

Det var helt fantastiskt att få umgås bara med honom och möta honom på en annan nivå. Det blir något helt annat när man befinner sig på en okänd plats båda två, där ingen är så där helt trygg och hemmavan.           

 

 

 

ANNONS
Av Gossmor - 25 augusti 2017 06:12

Jo men jag köpte den. En för tidig present till mig själv.
Läste bruksanvisningen igår medan den stod på laddning. Så nu ska jag försöka lära mig den under helgen.
Spännande.

Av Gossmor - 24 augusti 2017 21:13

Hur hamnade jag här?, hinner jag tänka innan nästa stegsektion börjar. Det skakas på höfter och vänds i krumbukta trippningar allt medans min hjärnas motoriska enhet jobbar på högvarv. Zumba. Jag har hamnat på zumba.
Jag borde vara i rummet intill. Och jobba på mina kastkombinationer och falltekniker tillsammans med de andra gi-klädda kamraterna. Istället fladdrar jag runt här som ett höstlöv i virvlande vindar.
Jag ska inte säga att det inte var roligt och jag erkänner gladeligen att jag förstår att om jag går fler gånger och lär mig koreografin så blir det säkerligen ännu roligare! Men det är ändå inte riktigt min kopp te.
Det finns liksom inget större syfte.
Jag inser att jag är en person med behov av mål och mening med saker och ting. Judon handlar om att förbättra tekniker och att vinna kampen mot motståndaren, att kanske på sikt stiga i graderna och få nytt bälte.
Styrka bygger på att öka just styrkan och orka tyngre eller fler lyft. Att bli starkare.
I löpningen vill jag ju inte ha några mål med tiden, men det finns ju ändock en vilja att få bättre flås och att springa med en känsla av att det går lättare. Att jag orkar längre.
Men i zumba ser jag inget sådant. Mer än att lära sig just stegen. Och det kan ju vara en tjusning i det också förstås. Men. Nja.

Det är ändå alltid roligt och utmanande att prova något nytt ibland. Så det är kul att ha kompisar som pushar en utanför gränserna med jämna mellanrum.

Av Gossmor - 24 augusti 2017 14:48

Och här sitter jag med mina knäckemackor.
Två gossar från skolan och solsken på himmelen och jag själv i min hammock med kaffe. En skön stund på dagen.
Det är varmt idag. Riktigt rejält. Och ändå inga barn i poolen. Kan nog vara läge att plocka undan den för det här året. Undrar om det ens är lönt att ta fram den nästa sommar. Inte har den använts mycket inte.
Det är som med studsmattor. De är så fantastiskt roliga hos andra, men när man har en egen används den aldrig!
Eller som med mormors pepparsalami. När den finns hos oss äter hon den i mängder. Men köps den hem till henne själv smakar det inte alls.
Allt är grönare på andra sidan staketet.

Av Gossmor - 24 augusti 2017 06:30

Jag såg en plats på ett fotografi. Vackert så det tog andan ur halsen!
Dit vill jag! Den platsen vill jag besöka, vara på, andas i!
Jag hade inte den blekaste om var det låg eller hur man tog sig dit, men att jobba på en flygplats har sina fördelar. Ofta finns det beresta människor där, kollegor som hört och lärt mycket om världen.
Så även nu. Visade bilden för jobbarkompisen. Hon visste direkt var det låg och hur man tog sig dit!
Så nu. Resa bokad.
Jag och maken ska på kärlekssemester.
Italien var det visst.

Italien, Cinque Terre

Av Gossmor - 23 augusti 2017 19:25

Ugnsstekta kycklingklubbor utgjorde en smaskig middag. Kryddigt och knaperstekt skinn är bland det godaste som finns.
Så fort måltiden var avdukad och köksbordet rentorkat övertogs det av husets storpojke. Den som fyllde sjutton nyss.
Med stor lycka som sken genom hela hans varelse plockade han fram sitt nyinköpta Lego. En gigantisk förpackning på någonting runt femtusen bitar som snabbt täckte hela bordsskivan. Det största Lego vi haft i detta hus.
Det är en häftig kreation byggt, inte som vanliga Legoset brukar vara utformade utan mer som det byggs i världarna på Legoland. Ytterst detaljerat och iderikt. En hel stad, från gammalmodig till modern. Temat kommer från Legos egna Ninjago. Som en Chinatown. By brick.

Av Gossmor - 23 augusti 2017 16:25

Tiden är av absolut ingen betydelse!
Ändå jublar jag inombords när jag lyckas genomföra femman i ett tempo som är bättre än jag lade upp som plan. Varför har jag ens en plan när jag inte bryr mig om tiden?!
Jag springer för att jag känner att astman behöver det, för att kroppen och själen njuter av det och för att jag vill.
Och det jag njuter allra mest av är känslan av att det inte är något märkvärdigt med att ge mig ut och springa en sväng. Det är något jag kan göra med lätthet.
Och just den känslan gör att jag känner mig stark.

Presentation


Mor till världens finaste söner. Sex stycken till antalet och mina största stoltheter i livet.

Gossarna

 

2014  

 

   

2014

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Följ mig via blogkeen

endastgossar

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2019
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Väl värda ett besök

Roliga sidor

Några egna ord

Statistik

Annonseringsplatser

Bloggar av mammor och gravida

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se