endastgossar

Alla inlägg under juli 2017

Av Gossmor - 27 juli 2017 23:30

Efter att ha rullat in mellan skogsklädda berg och landat i lugnet kunde jag sitta och insupa tystnaden. Klurandes på vad det är som är så ljudlöst kände jag att mitt inre äntligen gick i takt igen. I takt med tystnaden.
Efter en god middag, jag hade inte kunnat äta på hela dagen, fick systra min med mig på torsdagsträning. Väldigt roligt att prova på nåt nytt!
På dagens schema stod 'amrap' (as many rounds as possible), övningar som utförs rullande under en bestämd tid. Så vi jobbade tio min i tre set. Blir precis så jobbigt som man gör det och mitt flås är inte i topp för tillfället, så jobbigt var det. Skönt. Det satt fint.
Nu kommer jag sova gott.

ANNONS
Av Gossmor - 27 juli 2017 10:23

Samlade ihop mig själv under natten och vaknade något mer fokuserad och lättare i sinnet. Nu ska jag fånga in flocken av ofrivilliga och styra norrut. Mot syster min. Där kan jag tanka styrka. Det kommer gå bra.

Man har sina dipper ibland. Det är bara att flyta med och låta känslorna sväva som de vill. Ta in dem, andas och andas ut.
Den här veckan fick dem min träning att gå åt skogen. Efter första passets katastrof beslöt jag mig för att låta det bli en löjligt lätt vecka. Sänkte vikterna med nästan tio kilo och fokuserade på att i alla fall få något gjort. Ändå var det tungt.
Nu blir det några fler dagars vila än önskat. Får hoppas nästa vecka känns bättre.

ANNONS
Av Gossmor - 26 juli 2017 21:56

När man bara vill dra täcket över huvudet och försvinna. Allt känns meningslöst och oviktigt. När man bara vill skita i hela världen och be alla dra åt skogen.
Kämpar med mina inre fighter och gör det jag ska. Packar. Får allt i ordning för helgens resa. Och längtar tills... tills allt är över.

Av Gossmor - 26 juli 2017 00:43

Nu kommer jag sova gott!

Av Gossmor - 25 juli 2017 10:43

Med Queen på hösta volym och flertalet skönsjungande stämmor som fyller i under refrängen 'Mama, I just killed a man' rullar vi idag norrut. Mot huvudstaden. Mot Gröna Lund.
Spontant beslöts det under gårdagen för ett besök där tillsammans med goda vänner. Jag gillar spontanitet! Kanske för att jag avskyr väntan. Eller bara för att jag gillar när det går undan helt enkelt.
Oavsett så blev ju barnen glada över detta infall från vår sida. Nu får vi hoppas att vi har vädret med oss och att inte allt för många fått samma ide för dagen.
Löning och allt.

Av Gossmor - 24 juli 2017 20:05

Slängde vikterna i golvet och svor högt så hela gatan hörde. Sen gick jag därifrån och sket i alltihopa.
Idag funkade ingenting nere i gymmet. Vikterna ville inte upp alls. Eller rättare sagt min kropp var helt emot mig.
Det är lite mycket i mitt huvud nu känner jag. Många tankar och känslor far runt just för tillfället och har man inte huvudet med sig så stannar även kroppen hemma!
Men det är skitjobbigt när det inte funkar. Ska jag tappa all kraft nu? Aldrig få upp de där 59 kilona igen?

Bara att lägga det bakom sig och ta det en annan dag. När hela jag sitter ihop. Och psyket stabiliserat sig.
En sån dag helt enkelt.

Av Gossmor - 24 juli 2017 15:10

Puh! Så rullar vi äntligen hemåt.
Bilen fylld av kartonger i alla dess storlekar och trötta barn med föräldrar.
Självklart innebär inte en tripp till Ikea endast ett stopp vid just det varuhuset. Nej, då måste man ju passa på att springa in på diverse andra butiker också. Mor behövde dessutom lite krämer, en gosse en våtdräkt och pappa nån pillimoj från båtaffären.
Men nu så är vi på väg härifrån. Och jag kan säga att det mesta som önskades har vi nog fått tag på. Lampor till varje vrå och en uppsjö burkar för varje liten förpackning i skafferiet. Så nu ska det bli ordning och reda!

Av Gossmor - 24 juli 2017 08:23

I samma anda som huset städades och skalades av sina onödigheter under gårdagen, inspirerades vi till nya ideer inom husets väggar. Spotlightsen i hallen med sina fem små svindyra speciallampor som konstant är trasiga och bidrar till en alltjämt mörk yta i vårt hem, borde helt sonika bytas ut. Likaså den ärvda gamla taklampan i sovrummet som aldrig varit 'våran'. Och då även sänglamporna som hörde hemma i det forna sovrummet i den förra bostaden.

Inte mer med det än att släpa fram datorn, som dammigt står i ett hörn mycket sällan använd i dagens läge, och knappa in sig på Ikea. Väl där fick inspirationen sig ett kugghjul extra och det var bara att skriva inköpslista.
Förutom lampor vore det trevligt med ett tusental praktiska burkar för förvaring av torrvarorna i skafferiet. Det skulle ju kunna vara så fantastiskt snyggt där inne. Vi har ju faktiskt ett äkta skafferi.
Nog för att jag har mycket förvarat i stapelbara burkar, men när det inte ens är hälften utan ändå står mängder med ihopknölade mjölpåsar och ostängbara kartongförpackningar med potatismjöl och dylikt, blir det ju inte snyggt i alla fall.

En annan sak jag länge funderat på är väggen ovanför matbordet. En rejäl yta som skulle göra gott av något. Något vad?
Idag blir det en tripp till Ikea. Kanske löser det alla mina problem. Shopping kan ju ha den effekten...

Presentation


Mor till världens finaste söner. Sex stycken till antalet och mina största stoltheter i livet.

Gossarna

 

2014  

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Några egna ord

Statistik

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se