endastgossar

Alla inlägg under mars 2011

Av Gossmor - 7 mars 2011 21:51

Du log mot mig. Som om det skulle kunna lindra dina ord. Inom mig växte mörkret och långsamt ökade insikten av dina ords betydelse. Konsekvenserna av det som måste ske. Med en smekning över ryggen på mig försökte du kärleksfullt lätta min sorg. Men det gav bara en tilltagande känsla av förlöjligande. Mitt egenvärde sjönk i samma takt som kylan tog ett grepp om min kropp. Jag började skaka. I dina ögon lyste paniken, hur skulle du hantera situationen om jag tappade taget om mig själv.... För att underlätta för dig och för att försöka återfå någon känsla av värdighet vänder jag mig om och går. Lämnar den som mig lämnade…I ett annat liv andades vi samma andetag och tänkte samma tankar. I ett annat liv levde vi samma liv. Jag går in i ett nytt liv nu. Ett eget liv. Jag lämnar den som mig lämnade.

ANNONS
Av Gossmor - 7 mars 2011 10:37

Dennis hade lite svårt att hålla i byxorna och hoppa samtidigt....

Bilderna ger en längtan till våren!

ANNONS
Av Gossmor - 7 mars 2011 10:00

Måndag morgon och vaknar i egen säng. Skönt.

Idag blir en dag full av tvättfix och toadisk. Alltid lite stressig innan jag känner att jag återtagit kontrollen över mitt hem. Men snart så.......


Sitter ammandes vid datorn och knaprar nötter och russin.

Det blev en riktig dikeskörning i kostväg denna helgen! Det åts pizza, vitt bröd och marmelad bland gossarna. Och godis och mängder av flytande socker (läsk) hos mamma.


Nu blir det till att hålla hårt i intaget......


Och nu återgår jag till toadiskandet ;-)


Ha det gott!

Av Gossmor - 6 mars 2011 20:00

Skaren på de snötäckta åkrarna glänser likt isen på sjön.

Det leder ett ensamt spår tvärsöver.

Solen lyser vackert och världen är målad i vår.


Några dagar går ibland snabbt och obemärkt förbi. Och ibland känns de som en hel semester.

Imorgon drar vardagen igång igen och med mina fulladdade batterier kommer det gå som smort :-)


Att sitta flera timmar i en bil utan möjlighet att göra något annat än att titta ut genom fönstret, är som ren meditation.

Man ges ingen annan möjlighet än att rensa tankebanken. Sortera i huvudet och förhoppningsvis slänga ut lite onödigt memoriserat tjafs.


Och är det något jag gillar så är det just organisering i all dess form....


Kommer hem lite lättare ;-)


Hoppas ni också haft en lika härlig helg som vi!

Av Gossmor - 6 mars 2011 14:19

40 mil i bil och ändå så glad

 
Av Gossmor - 6 mars 2011 10:23

Några varma adjökramar och sakletande husrundor senare sitter vi i bilen med siktet inställt på homort. Det har varit en helt underbar långhelg! Att kunna husera, som sexbarnsfamilj, hos syster är helmysigt. Och det har vi kunnat göra utan minsta känsla av besvärlighet, vilket sannerligen är guld värt. När familjemedlemar bor med tiotals mil mellan sig blir inte mötena så täta. Men desto mer kärvänliga och betydelsefulla! Kvalitet för kvantitet…

Av Gossmor - 5 mars 2011 22:58

Vinden var allt annat svag när vi stod uppe på lillfjället idag. Det blev till att hålla hårt i tingen. Den minimalt tilltagna lekplatsen lyckades ändå roa en stor del av barnaskaran i många timmar. Och lillElvis bara sov och sov. Den friska (stormen) luften verkar sövande. Själv har jag inte stått på ett par skidor sedan jag mejade ner några staket och en skidskolärare för en sisådär halv evighet sedan. Och det är inte något jag ämnar underhålla övriga backgäster med någonsin mer heller! Men att bli underhållen av gossar, som ges möjligheten att lära sig förstå tjusningen med slalom, är allt annat än tråkigt! Dock var det endast två gossar som var villiga att testa. Och det var inte helt gnällfritt det heller till en början. Men sen så! Gossmor kunde till sist sitta med varm kaffeslurk, efter obligatorisk grillkorv, och skåda två gossar och en gubbe som på egna fötter tog sig både upp och nerför backen. Barnbacken det vill säga… Men det är absolut gott nog!

Av Gossmor - 5 mars 2011 14:57

Bildbevis

 

Presentation


Mor till världens finaste söner. Sex stycken till antalet och mina största stoltheter i livet.

Gossarna

 

2014  

 

   

2014

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Följ mig via blogkeen

endastgossar

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Väl värda ett besök

Roliga sidor

Några egna ord

Statistik

Annonseringsplatser

Bloggar av mammor och gravida

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se