endastgossar

Direktlänk till inlägg 16 juni 2010

Familjepresentation

Av Gossmor - 16 juni 2010 18:24

Anna-Lena störs sig tydligen på att jag inte sätter ut namnen på mina barn. Det kanske det är fler som gör, vad vet jag. 

Men att jag inte är ensam om detta val är jag starkt medveten om.

Det är ett stort steg bara att låta familjen synas på bild enligt min mening!

Det är dock en tröskel jag har klivit över.

Fast att gå vidare och även lämna ut deras namn känns alltför personligt.


Jag vet egentligen inte direkt varför, så är det bara.

Kanske jag skulle presentera dem så här istället:R min äldsta kille med mycket bakom pannbenet. Hoppade upp en klass efter tvåan, vilket har visat sig vara ett väldigt bra beslut. Vill uppmana alla som velar, att gör inte det!

Älskar lego som en tok och tog orange streck på judon i fredags, har därmed tränat i tre terminer. Ville dock inte vara med och tävla, ingen tävlingsmänniska alls.


  P min åttaårige son med en helsikes massa spring i. Skulle kunna driva ett vattenkraftverk utan vatten. Otroligt rolig dessutom och vet hur man får igång familjen. Ser ut exakt som jag gjorde i samma ålder. Tur att någon blev lik mig i alla fall, trots att de bara är söner.....

Älskar även han lego alldeles vansinnigt och tog sitt första bälte i judon, plus guld på tävlingen. 


  


Sa   min sexåring som just gått ut första året i skolan, förskoleklass. Är lite mer som äldsta killen och har precis börjat läsa Lasse-Maja. Frågar tusen gånger om dan vad det ska bli för mat - väldigt matintresserad. Vill alltid var med och hjälpa till.....med allt. Ser jämt till att frukosten står serverad innan någon annan hunnit ner!

Lite av en polis tyvärr, vilket fått honom lite utanför de storas lekar.

Tog sitt gula, andra terminens, bälte på judon. Och delad bronsplats i tävlingarna.  


Si    min lilla kille som plötsligt blivit stor, fyra år fyllde han dagen innan nyår.

Denne gosse är istället mer som P. En kille med fart och bus, hänger (och får) lätt vara med de stora. Har denna terminen börjat på allmän förskola, inte superroad av det. Men jag vill få kontakten med blivande klasskamrater. 

Han och jag har tillsammans gått på judons "stor och liten"- grupp. Det var jättekul! (För båda.)    
D   oftast kallad lille D, men snart är han ju inte minst längre........Han är två och ett halvt snart måste jag väl erkänna.

Ändå min bebis och pussgurka. Nallebjörnen nummer ett.

Är för tillfället tokig i pussel och lotto. Har en stickad docka som sällan lämnar armen.

Den var på grund av en olycka tvungen att hamna i tvätten förra veckan, men då fick han tag på min gamla riktiga docka. Och det gick lika bra. Så nu bär han oftast omkring på båda...  


Katarina     mamman i huset. Älskar ord, ibland även fast de inte säger något alls. Lever för mina barn, vem gör inte det?

Är utbildad undersköterska, men sa upp mig efter barn nummer tre. Vill vara hemma på heltid så länge jag kan.

Har under tiden utbildat mig till hundinstruktör och planerar vidareutbilda mig inom problemhund och assistans. Har en egen liten firma, men låter den ligga på is så länge.......

Lite för pedantisk ibland, har gamla kontrollbehovsproblem som jag lärt mig leva med. Men ser definitivt renlighet som en dygd.

Älskar att träna i vanliga fall, hade just börjat med MMA innan magen kom ivägen. Härligt att få explodera under kontrollerade former!


  Mannen, gubben, pappan      kärt barn har många namn. Vid äkta benämning Rolle. Har fått tillåtelse att åtminstone nämna honom vi namn hädanefter. Inte så ofta han nämns kanske i alla fall......... ; )


   Hittar ingen annan bild på gubben.

 
ANNONS
 
riesling

riesling

17 juni 2010 12:52

Jag som trogen läsare till dig blev jätteglad för presentationen av din rara familj. Nu känns det nästan som om jag känner er :-)

http://riesling.bloggplatsen.se

 
Fröken Svår

Fröken Svår

17 juni 2010 16:53

Vad roligt att få en inblick i er familj. Riktigt kul sätt att presentera alla på! Dock blev men änna lite sugen på att få veta vad dom heter! Har alltid tyckt det är roligt med namn, det är nog därför (: Men förstår ändå ditt val (: Lycka till i framtiden med alla boysen (:

http://biancalagerlof.bloggplatsen.se

 
paula

paula

18 juni 2010 00:03

Vad kul att läsa lite om dina barn och om dig och din man. Tycker du gör rätt i som inte skriver ut dina barns namn:)Du är en super mamma. Lät kul med en 3:de 90säng, men samtidig väldigt mysigt.

http://paulizen.bloggplatsen.se

 
mångmamma

mångmamma

1 augusti 2010 12:26

Som du säkert vet, har jag varken bild eller rätta namn på min familj i bloggen.
Känns mest rätt så, att de själv får välja någon gång i framtiden om- och hur mycket de vill exponeras på internet.
En liten parantes bara - våra män "heter"likadant! :)

http://www.hemsktmycketbarn.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Gossmor - Söndag 15 sept 12:40

Tar min eftermiddagskaffe inomhus. Sjunker ner i soffan med en smaskig scones i magen och myser. Dock har vi ett system där vem som helst kopplar in sig till högtalarsystemet med sin musik. Så här ligger jag nu och lyssnar till sextonåringens int...

Av Gossmor - Lördag 14 sept 08:25

Det må vara lördag men min morgonrutin ändrar sig inte. Jag sover en halvtimme längre än vanligt och kliver nästan genast upp i en längtan efter en ny dag. Det är lycka. Att vakna med lust och nyfikenhet för den kommande dagen. Något mer som följ...

Av Gossmor - Måndag 9 sept 15:14

Måndag bockar jag redan nu av i mitt inre. Det var en rätt bra måndag, ändå känner jag mig helt dränerad. Är det det som är själva essensen av en måndag kanske? En måndag borde vara pigg och alert. Utvilad och fylld av energi och ny motivation. I...

Av Gossmor - Söndag 8 sept 13:09


Så intar lugnet åter mina sinnen. Tystnaden gör ett välkommet besök. Lilleman fyllde nio stora år under veckan som gick och då vi skulle fira honom denna helg fick jag ett av mina infall, som jag får med jämna mellanrum, och bjöd kalaset till krä...

Av Gossmor - Onsdag 4 sept 15:30

Med tjock, bylsig, stickad tröja cyklar jag hem efter dagens slut. Jag vaknade med lätt hjärta denna morgon, som man kan göra när en liten sten har lyckats nöta sig loss, och lika lätt cyklar jag hemåt. Livet går sin lilla skogspromenad framåt. Ö...

Presentation


Mor till världens finaste söner. Sex stycken till antalet och mina största stoltheter i livet.

Gossarna

 

2014  

 

   

2014

 

 

2012

 

Följ mig via Bloglovin

Follow

Följ mig via blogkeen

endastgossar

Fråga mig

23 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Kategorier

Väl värda ett besök

Roliga sidor

Några egna ord

Statistik

Annonseringsplatser

Bloggar av mammor och gravida

RSS


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se